Hvorfor MetaMarengs?

Min "rigtige" blog er en helt anden, Kage! Kage! Kage!, der som navnet antyder handler om kage. I bred forstand. Dog ikke bredere end at jeg synes, at de overvejelser, som jeg gør mig af mere meta-agtig karakter IKKE hører til dér.
Det, som i stedet hører til her på MetaMarengs, kan fx. være når jeg - eller nogen jeg linker til - tænker over og skriver om
  • at være madblogger
  • andre madbloggere
  • madbloggeren og ophavsret på nettet
  • madbloggeren og madpolitik
  • madbloggeren og tv-udsendelse
  • madbloggeren og sociale medier
  • madbloggeren og events i "virkeligheden"
  • madbloggeren og økonomien
  • madbloggerens tips og tricks
  • madbloggerens gode steder at shoppe grej, bøger, mad mv.
Meta (af græsk μέτα, meta 'efter') Ordet betyder normalt 'udover', i betydningen 'niveauet over'.

Marengs: tørre, sprøde kager fremstillet af æggehvider, der er pisket stive med sukker, evt. smagssat med chokolade og bagt ved lav varme. Ordet kommer af fransk meringue, af usikker oprindelse; muligvis efter byen Meiringen i Schweiz.